Over ons

Drive in show Aqua verzorgt voor u licht en geluid op maat! Drive in show Aqua is opgericht op zondag 3 april 2005 door Ruben Waterman. Ruben had al enige ervaring op dit gebied en besloot dit te professionaliseren. Inmiddels heeft Drive in show Aqua al op heel wat feestjes gestaan waaronder een aantal tuinfeesten, wat klassenfeesten, schoolfuiven (i.s.m. Dj-Team Revolution), bruiloften en niet te vergeten al 5 jaar achter elkaar samen met Dj Torque het Galabal van de eindejaarskandidaten van het Zwincollege.

Onze Crew:

Ruben Waterman
DJ Watermaniak

Ruben ging als 9-jarig ventje met de grote neef in Breda naar de licht en geluid winkel om daar een mengpaneel te kopen. Prachtig vond hij het daar in JBE. In de tussentijd (9-11 jaar) een aantal dingen erbij, zoals een dubbele CD-speler enz. Toen hij twaalf werd heeft hij geïnvesteerd in de eerste lichtapparatuur, een par setje. Inmiddels heeft hij een complete Drive in show bestaande uit professionele apparatuur (18 jaar) van de A-merken: JBL, Denon DJ, DBX, Martin e.d.

Wat is een Drive in Show?

Infeite is het een soort van “mobiele discotheek”, wij komen op de plaats van het evenement en toveren deze om tot een feestzaal. Een drive in show zorgt voor alles op het gebied van licht en geluid, voor een mooie lichtshow maar natuurljik ook voor de muziek die past bij het evenement. Een drive in show kan voor allerlei evenementen ingezet worden, van bruiloft tot karaokeavond op de bank…